Scrum Development Team

Veel IT-specialisten hebben ervaring in het werken volgens de Scrum methode. Echter, het vinden van getalenteerde Scrumprogrammeurs kan een zeer uitdagende taak zijn als je ook op zoek bent naar manieren om in uw IT-budget te snijden.

Misschien heeft u al nagedacht over Scrum outsourcing als een manier om uw IT-kosten te verlagen? Wij hebben een veel aantrekkelijker oplossing. Daxx kan u helpen bij het huren van ervaren softwareontwikkelaars in Oekraïne en het opzetten van een Scrum team dat fulltime zal werken aan uw project. Ook zullen zij leren over uw bedrijfscultuur en zakelijke waarden, en uitgroeien tot een onmisbaar onderdeel van uw in-house IT-afdeling.

Waarom zou u een Scrum Developmentteam opzetten met Daxx:

  • U werkt met het beste tech-talent. We spitten onze uitgebreide database van de Oekraïense IT-professionals door en sturen u alleen de cv’s van Scrum ontwikkelaars die volledig overeenkomen met uw beschrijving.
  • U kunt gebruik maken van gekwalificeerde Scrum Consulting. Onze eigen Scrum consultant zal u helpen een productief Scrum team op te zetten, zodat de snelheid van het ontwikkelingsproces sterk verhoogd wordt.
  • U communiceert direct met uw Scrum developers. Er zijn geen externe projectmanagers bij betrokken. U kunt zelf uw Scrum programmeerteam managen.
  • U krijgt back-office ondersteuning. Uw offshore Scrum-team zal worden voorzien van alle benodigde apparatuur en instrumenten voor efficiënte samenwerking. We zorgen ook voor payroll, belastingen, ziektekostenverzekering, etc., zodat u zich voor 100 procent kunt concentreren op uw ontwikkelaars.
  • U profiteert van aanzienlijke kostenbesparingen. In Oekraïne zijn de salarissen van ontwikkelaars ongeveer vijftig procent lager dan die van Nederlandse en West-Europese developerss, wat betekent dat uw IT-uitgaven zullen dalen, terwijl de kwaliteit van uw product top blijft.

Lees meer over Agile Consulting van Daxx

Hoe Het Werkt

Veelgestelde vragen:

V. Ik heb maar één developer nodig. Kunnen jullie mij helpen?
A. Ja!

V. Wat als ik mijn team wil uitbreiden tot 20 medewerkers?
A. Geen probleem, we hebben al veel grote teams.

V. Wij willen developers met ervaring in Agile. Hebben jullie die?
A. Jazeker, Daxx heeft zelfs een Agile consultant in dienst.

Contacten

Leave this empty:

Bel ons

+31 (0) 75 302 0011

 

Zaandijkerweg 8
1521 AX Wormerveer
Nederland

 

Algemene Voorwaarden