Ruby Developers van Daxx

Bent u op zoek naar een Ruby developer voor uw organisatie, maar heeft u moeite om de juiste kandidaat in uw omgeving te vinden? Wij helpen u graag met het werven van ervaren ontwikkelaars uit Oekraïne. Onze IT-talenten werken fulltime voor uw organisatie. Zij leren uw organisatie zo snel kennen en werken volgens uw werkprocessen. Daxx verzorgt de werkplekken, HR, retentie, administratie en belastingzaken voor uw Ruby on Rails developers. U kunt zich volledig richten op het runnen van uw team, terwijl Daxx zorgt voor de randzaken.

Werken met Ruby developers van Daxx

Daxx verzorgt de werving van uw Ruby developers uit Oekraïne. Uw ontwikkelaars werken vanuit één van onze lokale kantoren.  Doorgaans duurt het tussen de drie en zes weken om een team met de juiste Ruby on Rails developers op te starten voor u. Wij stellen teams samen in alle maten. Of u op zoek bent naar één ontwikkelaar of een groot team: wij vinden de oplossing die werkt. U kunt tevens gemakkelijk uw team uitbreiden of inkrimpen met een opzegtermijn van 30 dagen. Daxx zorgt ervoor dat u moeiteloos kunt werken met uw externe team. Wij verzorgen de recruitment, HR, infrastructuur, salarisadministratie en ondersteuning voor uw ontwikkelaars.

Uw Ruby ontwikkelaars: 

  • Beheersen de Engelse taal goed.
  • Zijn vijf dagen per week en acht uur per dag exclusief voor u beschikbaar.
  • Werken direct onder u, zonder tussenkomst van derden, alsof ze deel uitmaken van uw inhouse team.
  • Werken voor u voor een goede prijs.
  • Worden ondersteund door Daxx als ervaren partner.
     

Waarom Daxx?

Wat Klanten Zeggen

"De Android-ontwikkelaar die we met Daxx inhuurden heeft ons geholpen om twee grote projecten met succes te voltooien. Onze externe developer was ook een…"
Eivind Lindbråten
Founder/Developer

Enkele van onze klanten

Contacten

Leave this empty:

Bel ons

+31 (0) 75 302 0011

 

Zaandijkerweg 8
1521 AX Wormerveer
Nederland

 

Algemene Voorwaarden