Proces

Werken met externe ontwikkelaars, hoeft niet lastig te zijn voor uw in-house team. Gebruik de juiste tools en software om uw team te beheren en met uw developers te communiceren, daar draait het om met developers op afstand.

Flexibiliteit en  van uw software ontwikkelteam, dat is wat u kunt verwachten van Daxx.

Alles Begint met Recruitment

Wij kunnen uw recruitmentprocessen volgen of onze eigen. Wij zoveel interviews en testen als nodig om de juiste developers voor uw bedrijf te selecteren. U kunt kandidaten vragen een testopdracht te doen, eerdere voorbeelden van ontwikkelde code te geven, of een live code session te doen. Wij kunnen ook face-to-face interviews regelen.

HR Management

Uw team wordt ondersteund door onze HR/Klantmanagers. Wij zorgen er voor dat uw developers zich goed voelen op hun werkplek en een goede produktiviteit kunnen halen. Als wij ruimte voor verbetering zien, geven wij aanbevelingen die zijn gebaseerd op onze jarenlange ervaring. U kunt altijd rekenen op uw HR/Klantmanager voor ondersteuning!

Methodes

Zeventig procent van onze klanten gebruiken de Agile/Scrum methodologie. Maar dat betekent niet dat dat verplicht is. U bent vrij om uw team te managen zoals u dat wil. Meer over onze Agile Consulting service.

Veiligheid

Wij ondernemen nemen allerlei maatregelen voor de veiligheid van uw data, netwerk en medewerkers. Al onze kantoren hebebn beveiligde toegangssystemen en uw team word ondersteund door onze systeembeheerders. Op aanvraag zijn er aanvullende veiligheidsmaatregelen mogelijk.

Waarom Daxx?

Wat Klanten Zeggen

"Flexibele organisatie, toegewijde mensen."
Johan van den Bosch
Senior Project Manager

Contacten

Leave this empty:

Bel ons

+31 (0) 75 302 0011

 

Zaandijkerweg 8
1521 AX Wormerveer
Nederland

 

Algemene Voorwaarden