Node.js developers van Daxx

Heeft u moeite met het vinden van de juiste Node.js developers voor uw organisatie? Daxx helpt u graag aan professionele programmeurs uit Oekraïne. Wij kiezen voor IT-talenten die fulltime voor uw organisatie werken – vijf dagen per week en acht uur per dag. Daxx zorgt voor de werkplekken voor uw Node.js developers en verzorgt HR, retentie, salarisadministratie en belastingen. Uw offshore ontwikkelaars werken volledig volgens de regels en procedures van uw organisatie. Hierdoor leren zij snel uw producten en processen kennen. U kunt zich volledig richten op uw team en Daxx zorgt voor de rest.

Waarom Externe Node.js ontwikkelaars van Daxx?

  • Ervaren Node.js ontwikkelaars. Daxx heeft een grote database met ervaren developers. Wij kunnen binnen vier tot zes weken de juiste Node.js ontwikkelaars voor u werven.
  • Geen betrokkenheid van een derde partij. U werkt direct met uw ontwikkelaars en heeft de volledige controle over hun werk. Wij ondersteunen u waar u dat wenst, maar het beheer van het project is geheel aan u. 
  • Geen zorgen over office management, payroll of HR-management. Wij voorzien uw Node.js developer van een werkplek, hard- en software tools. Ons team van accountants, HR-medewerkers en systeembeheerders zal u en uw developers ondersteunen met alle randzaken. Dit allemaal voor een duidelijke maandelijkse vergoeding.
  • Een betrouwbare partner. Daxx is een gerespecteerd en betrouwbaar Nederlands bedrijf met meer dan 16 jaar ervaring in de IT-staffingmarkt. Wij nemen persoonlijke verantwoordelijkheid voor de Node.js developers die wij werven en zoeken verder tot we de ideale match voor uw organisatie gevonden hebben. 

Enkele van onze klanten

Contacten

Leave this empty:

Bel ons

+31 (0) 75 302 0011

 

Zaandijkerweg 8
1521 AX Wormerveer
Nederland

 

Algemene Voorwaarden