Elke Klant is Uniek

Wij zijn er voor u en uw bedrijf

Jeroen Rijnen & Bart Kuyper, oprichters van Daxx

Missie en Waarden

Missie

Daxx biedt de hoogste mate van transparantie, flexibiliteit en kostenefficiency. Op deze manier kunnen onze klanten zoveel mogelijk besparen op hun IT-budget zonder te bezuinigen op kwaliteit.

Waarden

Voor Daxx is klantgerichtheid het allerbelangrijkst. De klant is leidend. Wij willen uitstijgen boven de verwachtingen van de klant.

Mensen

Daxx dankt haar kracht aan mensen. Daarom zijn we altijd op zoek naar de beste en meest deskundige medewerkers. Daarom heeft Daxx een scherp oog voor groei en professionele ontwikkeling van haar medewerkers en wordt waar mogelijk het vergroten van kennis, prestaties en betrokkenheid gestimuleerd.

Ondernemerschap

Daxx is partner van haar klanten. Daxx is uit op een langetermijnrelatie met haar klanten en werknemers. Een win-win relatie waarbij we ons inzetten als meedenkende en meewerkende partners voor onze klanten.

Integriteit

Daxx hecht grote waarde aan integer handelen door haar medewerkers. Dat laten we zien door duidelijke afspraken met onze klanten en met onze medewerkers. Daxx werkt transparant en is flexibel, met korte opzegtermijnen en heldere prijsstellingen.

Professionaliteit

Door continu te investeren in kennis en kennisdeling zorgen wij voor een continue groei in professionaliteit van onze medewerkers. 

Waarom Daxx?

Wat Klanten Zeggen

"Het kan echt moeilijk zijn om gekwalificeerde ontwikkelaars te vinden, vooral als je een kleine Indepedent Software Vendor bent, die werkt met een minder…"
Marshall Handelsman
President

Contacten

Leave this empty:

Bel ons

+31 (0) 75 302 0011

 

Zaandijkerweg 8
1521 AX Wormerveer
Nederland

 

Algemene Voorwaarden