E-Commerce Ontwikkelaars

Opzoek naar Drupal, Magento, Joomla, Wordpress ontwikelaars? Daxx biedt E-Commerce Ontwikkelaars aan voor Nederlandse bedrijven​.

E-Commerce blijft snel groeien dus de vraag naar hoogopgeleide e-Commerce ontwikkelaars is nog steeds hoog. Als u op zoek bent naar professionele e-commerce ontwikkeling specialisten dan bent u bij Daxx op de juiste plaats. Wij zijn hier om uw bedrijf te helpen met het invullen van uw behoefte naar IT specialisten.

Werken Met Daxx Heeft Een Aantal Voordelen Voor Uw Bedrijf, Zoals:

  • Constante toegang tot een pool van ervaren ontwikkelaars beschikbaar
  • Beschikbaarheid om ontwikkelaars te selecteren met de vereiste vaardigheden en deskundigheid
  • Korte tijd die nodig is voor het inhuren (binnen 1 maand)
  • Transparant en duidelijk wervingsproces
  • Redelijke kosten, betaalbaar ontwikkelaars
  • Het verstrekken van kantoorruimte in het geval van extern inhuren binnen een van onze kantoren in de Oekraine.

Magento Ontwikkelaars

Bent u op zoek naar Magento ontwikkelaars met uitstekende vaardigheden en gedegen ervaring? Als een van de meest succesvolle open source e-commerce platformen van vandaag, wordt Magento veel gebruikt voor het ontwikkelen van e-commerce oplossingen. Huur een ervaren Magento specialist van Daxx voor alle soorten van Magento ontwikkelingsprojecten.

Drupal Ontwikkelaars

Drupal is momenteel een van de meest populaire gratis open source content management systemen (CMS) dat wordt geleverd met een breed scala aan functies waarmee ontwikkelaars bijna alles kunnen creëren van eenvoudige persoonlijke blogs,  bedrijfsapplicaties, robuuste e-commerce systemen, bedrijfs-en overheidswebsites. Of u nu op zoek bent naar een Drupal theme ontwikkelaar voor het maken van aangepaste thema's, of een team van toegewijde Drupal ontwikkelaars voor het bouwen van complexe e-commerce websites of applicaties wij selecteren de geschiktste kandidaten voor u.

Joomla Ontwikkelaars

Met zijn enorme bibliotheek van componenten, modules en plugins, Joomla CMS staat de bouw van bijna alles toe, van eenvoudige sites tot complexe applicaties. Als u op zoek bent naar ervaren Joomla ontwikkelaars, kunnen wij u helpen bij het inhuren van een ervaren Joomla webdesigner, ontwikkelaar of een toegewijd team bedreven in het maken van Joomla gebaseerde websites en toepassingen met hoge complexiteit.

Huur een WordPress Ontwikkelaar

Als een gratis open source CMS en een van de meest populaire blogging tools is Wordpress snel populair geworden. WordPress wordt geleverd met een breed scala aan functies waarmee het maken van blogs, e-Commerce oplossingen en feature-rijke websites makkelijk kan worden gedaan. Met Daxx kunt u professionele WordPress ontwikkelaars inhuren voor een verscheidenheid van projecten die WordPress website ontwikkeling, WordPress blog maatwerk, thema en plugin ontwikkeling, WP e-Commerce oplossingen en meer kunnen inhouden.

Hoe Het Werkt

Wat Klanten Zeggen

"Het team dat we samen met Daxx hebben opgebouwd, bestaat uit betrouwbare JavaScript-ontwikkelaars die hoge kwaliteit code programmeren. Het externe model…"
Stepan Suvorov
VP of Engineering

Enkele van onze klanten

Contacten

Leave this empty:

Bel ons

+31 (0) 75 302 0011

 

Zaandijkerweg 8
1521 AX Wormerveer
Nederland

 

Algemene Voorwaarden