Zend Developers

Een ervaren Zend developer die fulltime voor u werkt, uw project door en door kent, uw gedragscodes deelt, en genoegen neemt met de helft van het gangbare salaris. Klinkt dat te mooi om waar te zijn? Niet als u gaat samenwerken met Daxx. Daxx heeft toegang tot een grote database van Oekraïense IT-specialisten die net zo ervaren zijn als hun West-Europese collega's, maar waarvan de salarisverwachtingen vele malen lager zijn. Als u samenwerkt met Daxx, krijgt u alle voordelen van Zend developers tegen lagere kosten.

Samenwerken met Zend programmeurs van Daxx

Het inhuren van ervaren Zend programmeurs via Daxx brengt veel voordelen met zich mee. Zo werken de Zend developers uitsluiten voor u. De programmeurs werken fulltime aan uw project, net zoals uw inhouse IT-afdeling. Bovendien worden uw Zend developers volledig ondersteund door Daxx. Zo faciliteren wij in een comfortabele kantoorruimte, de benodigde apparatuur en software. Ook werkt Daxx niet met derde partijen die tussen u en uw team instaan. U kunt uw externe ontwikkelteam rechtstreeks managen, zodat het ontwikkelingsproces snel en efficiënt verloopt. Het is niet nodig om de salarisadministratie en belastingen te regelen. Daxx zorgt voor alle formele verplichtingen, zodat u zich bezig kunt houden met wat voor u het belangrijkste is. Bovendien kan ons prijsbeleid niet transparanter: u betaalt slechts de salarissen van uw Zend programmeurs en onze maandelijkse vergoeding.
 

Hoe Het Werkt

Wat Klanten Zeggen

"At Oktopost we look for highly ambitious and motivated people who are ready to look beyond a nine-to-five job. But after we had monitored Israeli market,…"
Liad Guez
Co-Founder and VP Product

Enkele van onze klanten

Contacten

Leave this empty:

Bel ons

+31 (0) 75 302 0011

 

Zaandijkerweg 8
1521 AX Wormerveer
Nederland

 

Algemene Voorwaarden