Xamarin Developers

Bent u op zoek naar Xamarin developers voor uw organisatie, maar heeft u moeite met het vinden van de juiste kandidaat? Daxx helpt u graag aan geschikte en professionele Xamarin ontwikkelaars uit Oekraïne. Wij vinden de IT-talenten die bij uw organisatie passen en zorgen voor een team van Xamarin developers dat vijf dagen per week voor uw projecten werkt. Daxx verzorgt de werkplekken en het HR management. Uw ontwikkelaars werken in Oekraïne, maar volgens uw regels en procedures. Zij leren snel uw producten en werkprocessen kennen. Zo kunt u zich volledig richten op uw team, terwijl Daxx de randzaken verzorgt.

Xamarin ontwikkelaars van Daxx

Breid uw team uit met ervaren Xamarin ontwikkelaars uit Oekraïne. De ontwikkelaars die u aanstelt werken fulltime aan uw project, vijf dagen per week en acht uur per dag. Zij werken exclusief voor uw organisatie, wat inhoudt dat ze uw regels en procedures volgen. Onze database is up to date en bevat veel Xamarin developers, die binnen korte tijd bij u kunnen beginnen. De ontwikkelaars die u inhuurt via Daxx zijn een verlengstuk van uw eigen inhouse team. Daxx nodigt u graag uit op kantoor in Oekraïne en tevens is het mogelijk om uw Xamarin ontwikkelaars uit te nodigen voor een bezoek aan uw kantoor.   

Daxx verzorgt de randzaken

Daxx verzorgt de infrastructuur, HR, loonadministratie en retentie voor u. Ook regelen wij graag lokale juridische en fiscale zaken. Zo kunt u zich richten op de ontwikkeling van uw projecten. Door te werken met Xamarin developers van Daxx kunt u uw ontwikkelkosten tot wel 40% verlagen.
 

Enkele van onze klanten

Contacten

Leave this empty:

Bel ons

+31 (0) 75 302 0011

 

Zaandijkerweg 8
1521 AX Wormerveer
Nederland

 

Algemene Voorwaarden