Unity3D Developers Inhuren

Heeft u nagedacht over het uitbesteden van Unity3D game-ontwikkeling? Daxx biedt u een betere oplossing! Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij helpen u aan de Unity3D developers die het best bij uw bedrijf passen. Daxx helpt u graag aan ervaren ontwikkelaars uit Oekraïne. Wij zorgen voor een team Unity3D developers dat fulltime aan uw projecten werkt. Daxx verzorgt de werkplekken, HR, retentie, administratie en belastingen. Uw team werkt volgens uw eigen regels en procedures en leren zo snel uw werkprocessen en producten kennen. U kunt zich volledig richten op uw team en wij zorgen voor de randzaken.

Unity3D developers inhuren met Daxx

  • Wij staan voor kwaliteit. Er zijn meer dan 74.000 IT-specialisten in Oekraïne en ze zijn net zo ervaren als programmeurs in Nederland of West-Europa.
  • Wij zorgen voor kostenbesparingen. Gemiddeld zijn de salarissen voor Oekraïense ontwikkelaars zo’n 50% lager dan in Nederland.
  • Uw externe ontwikkelaar is onderdeel van uw team. De ontwikkelaars die u inhuurt via Daxx werken fulltime aan uw project, zodat ze uw bedrijf net zo goed leren kennen als uw in-house medewerkers.
  • U kunt snel starten. Wij hebben toegang tot een uitgebreide database van beschikbare Unity3D developers, zowel in-house als binnen ons netwerk, zodat het proces van inhuren slechts 6 tot 8 weken duurt.
  • U betaalt niet voor werving. Wij pre-selecteren Unity3D developers op basis van uw wensen, zenden u de cv's en vervolgens kunt u ze interviewen.  Hier betaalt u helemaal niets voor. U betaalt alleen voor de kandidaten die u besluit in te huren.
  • U kunt zich focussen op uw projecten. U zult in staat zijn om uw onverdeelde aandacht te geven aan uw Unity3D programmeurs, terwijl Daxx onder andere de salarisadministratie, faciliteiten, apparatuur, HR en office management voor u verzorgt. 
  • U kunt de teamgrootte gemakkelijk aanpassen. Wij bieden u volledige flexibiliteit: u kunt een volledig team van programmeurs inhuren of één developer. Wanneer u ontwikkelaars wilt toevoegen aan uw team of juist wilt inkrimpen heeft u slechts een opzegtermijn van 30 dagen.
  • U betaalt geen verborgen kosten. U betaalt voor het salaris van uw ontwikkelaar en onze maandelijkse vergoeding: onze prijsstelling is eenvoudig en 100% transparant.

Hoe Het Werkt

Wat Klanten Zeggen

"The need to hire remote developers is a result of a number of changes that we have seen in the IT industry over the past few years. Lamina Technologies…"
Nitsan Elmalam
CIO at Lamina Technologies

Enkele van onze klanten

Contacten

Leave this empty:

Bel ons

+31 (0) 75 302 0011

 

Zaandijkerweg 8
1521 AX Wormerveer
Nederland

 

Algemene Voorwaarden