Uw Scala Developers in Oekraïne

Als u werkt met Scala, weet u al dat de vraag naar experts veel hoger is dan het aanbod. Het vinden van een Scala developer die past bij uw bedrijf is niet altijd gemakkelijk en vereist doorgaans meer tijd en geld dan men bereid is te betalen. Zou het niet mooi zijn als iemand Scala programmeurs voor u werft? Combineer dit met betaalbare tarieven, HR-diensten, loonadministratie en het beheer van de infrastructuur en dit is wat Daxx voor u doet! Wij kiezen voor Oekraïense IT-talenten die fulltime voor uw organisatie werken – vijf dagen per week en acht uur per dag. Ze beheersen de Engelse taal goed en werken direct voor u, zonder tussenkomst van derden, als verlengstuk van uw inhouse IT-team. Daxx ondersteunt zowel u als uw externe Scala programmeurs. Ook zorgen wij voor volledig ingerichte werkplekken voor uw Scala programmeurs in één van de techsteden van Oekraïne.

Daxx regelt de randzaken

Wij starten met het zoeken van de juiste ontwikkelaars voor uw organisatie. Onze HR-managers maken op basis van uw eisen en wensen een pré-selectie van de kandidaten. U voert zelf sollicitatiegesprekken met de developers en beslist ook zelf wie u aanneemt. Daxx blijft zoeken tot we de juiste ontwikkelaar voor u hebben gevonden. Wij zorgen ervoor dat u kunt werken met de Scala developers die u nodig heeft. Wij hebben een uitgebreide database met professionals uit Oost-Europa. Binnen vier tot acht weken kunnen wij voor u passende kandidaten werven. Binnen twee maanden zijn uw developers up and running. Met het inhuren van Scala developers op afstand kunt u uw IT-kosten met 30% verlagen. Daxx zorgt ervoor dat u zich kan concentreren op de hoofdzaak: IT-ontwikkeling. Wij verzorgen onder andere HR management en zijn op de hoogte van de lokale regels en wetten. U werkt direct met uw externe medewerkers, zonder derde partijen.
 

Waarom Daxx?

Wat Klanten Zeggen

"On Cooperation with Daxx In addition to finding proficient developers, we have to stick to the high security standards of our clients. With Daxx, we were…"
Drew Dorgan
globalHMA/Workhorse Development Owner

Enkele van onze klanten

Contacten

Leave this empty:

Bel ons

+31 (0) 75 302 0011

 

Zaandijkerweg 8
1521 AX Wormerveer
Nederland

 

Algemene Voorwaarden