Remote Development Team

Als u op zoek bent naar manieren om uw IT-gerelateerde arbeidskosten te verlagen, dan heeft u waarschijnlijk al overwogen om externe software ontwikkelaars in te huren. Wij zouden u daar graag mee helpen!

Daxx kan u helpen aan de meest getalenteerde programmeurs in Oekraïne, en u ondersteunen om uw eigen externe ontwikkelteam op te bouwen. Wij maken programmeren-op-afstand gemakkelijk voor zowel klanten als ontwikkelaars.

Daxx biedt u de kans om:

  • Een grote pool van getalenteerde developers aan te boren. Wij hebben toegang tot ongeveer 50.000 ontwikkelaars uit Oekraïne, Rusland en Moldavië. We zoeken zorgvuldig in onze database en selecteren de kandidaten die een perfecte match zijn op basis van uw beschrijving en sturen u hun CV. Dan kunt u de developers interviewen en inhuren als leden van uw dedicated offshore-team.
  • Snel nieuwe externe ontwikkelaars in te huren. Drie tot zes weken zijn meestal genoeg voor het opzetten van een extern team van programmeurs en ze zijn direct klaar om werken aan uw project.
  • Van continue ondersteuning te profiteren. Recruitment is slechts het begin. We zullen uw team ook voorzien van de nodige apparatuur en software, laten ze werken in een comfortabele kantooromgeving en verzorgen de afdracht van lokale belastingen, salarisadministratie en alle andere werkgeversverplichtingen.
  • Te besparen op software ontwikkeling. Salarissen van Oost-Europese developers kunnen tot 50% lager zijn dan die van de West-Europese ontwikkelaars. Dus waarom zou u meer betalen voor in-house ontwikkelaars, als u voor minder geld externe developers kunt inhuren, die zijn net zo bekwaam en ervaren zijn?

Veelgestelde vragen:

V. Ik heb maar één developer nodig. Kunnen jullie mij helpen?
A. Ja!

V. Wat als ik mijn team wil uitbreiden tot 20 medewerkers?
A. Geen probleem, we hebben al veel grote teams.

V. Wij willen developers met ervaring in Agile. Hebben jullie die?
A. Jazeker, Daxx heeft zelfs een Agile consultant in dienst.

Contacten

Leave this empty:

Bel ons

+31 (0) 75 302 0011

 

Zaandijkerweg 8
1521 AX Wormerveer
Nederland

 

Algemene Voorwaarden