QA Engineers Inhuren

Een ervaren QA engineer die alle verborgen bugs vindt, die alle ins en outs van uw bedrijf kent, die uitsluitend op uw project werkt, en slechts de helft van het gebruikelijke salaris voor een QA developer verwacht? Dat kan! Als u samenwerkt met Daxx. Wij vinden de IT-talenten die bij uw organisatie passen en zorgen voor een team van QA engineers dat vijf dagen per week voor uw projecten werkt. Daxx verzorgt ingerichte werkplekken en het HR management. Uw ontwikkelaars werken voor uw organisatie vanuit Oekraïne, maar volgens uw regels en procedures. Zo leren zij snel uw producten en werkprocessen kennen en kunt u zich volledig richten op uw team, terwijl Daxx de randzaken verzorgt.

Voordelen van QA developers van Daxx

U behoudt de controle in het sollicitatieproces. Daxx maakt een voorselectie van QA engineers die passen bij uw wensen. Wij sturen u hun CV, maar u interviewt hen zelf en neemt hen aan als lid van uw team. U betaalt alleen voor de kandidaten die u daadwerkelijk inhuurt. Daxx regelt in het vervolgproces alle benodigde faciliteiten, salarisadministratie, ondersteunend personeel en belastingen. Zo kunt u uw volle aandacht geven aan wat voor u het belangrijkste is. Ook zorgen wij ervoor dat u snel kunt beginnen. Met Daxx duurt de hele sollicitatieprocedure slechts 6-8 weken. Ook kunt u uw Engelssprekende team gemakkelijk uitbreiden of inkrimpen. Het is gemakkelijk om nieuwe teamleden aan te nemen of op te zeggen, de opzegtermijn is slechts één maand. Bij ons betaalt u bovendien geen verborgen kosten. Ons prijsbeleid is volledig transparant: u betaalt voor het salaris van uw QA engineer en onze maandelijkse kosten.
 

Wat Klanten Zeggen

"We hebben ons eigen nearshore software development team bij Daxx in Dnepropetrovsk (Oekraïne) opgezet om ons in-house ontwikkelteam aan te vullen met…"
Alex Oleynikov
Director of Software Engineering

Enkele van onze klanten

Contacten

Leave this empty:

Bel ons

+31 (0) 75 302 0011

 

Zaandijkerweg 8
1521 AX Wormerveer
Nederland

 

Algemene Voorwaarden