PHP Programmeurs

Met Daxx huurt u PHP programmeurs in die volledig bij u passen. U beheert uw eigen team direct en wij zorgen voor alle randzaken. Daxx regelt voor uw offshore developers onder andere de kantoorruimte, een goede werkplek, de salarisadministratie en belastingen.

Programmeur gezocht?

  1. U neemt contact met ons op en geeft uw wensen door voor de PHP programmeurs die u zoekt. 
  2. Onze recruiters zoeken in onze database naar de juiste talenten voor uw organisatie. Wij sturen u de cv’s van de best passende kandidaten naar u toe.
  3. U interview en selecteert persoonlijk de kandidaten voor uw offshore ontwikkelteam. Zo bent u ervan verzekerd dat uw programmeurs de juiste kennis en ervaring hebben.
  4. Uw offshore PHP developers werken vanuit onze volledig uitgeruste kantoren in de belangrijkste IT-hubs van Oekraïne, namelijk Kiev, Kharkiv en Dnipro. Daxx zorgt voor de hard- en software die zij nodig hebben.

Zodra uw team is opgezet, ondersteunen wij u graag:

  • Onze HR managers helpen u bij het onderhouden van een effectieve werkrelatie met uw Offshore PHP developers. Ook adviseren wij u graag over projectmanagement.
  • Onze Agile consultant houdt u en uw team op de hoogte van de meest effectieve software-ontwikkelmethode in de wereld.
  • Onze office managers en systeembeheerders zorgen ervoor dat de computers van uw programmeurs veilig zijn en volledig functioneren.
  • Onze retentiespecialisten zorgen ervoor dat uw Offshore PHP Developers gelukkig zijn, door het organiseren van bedrijfsuitjes en interne workshops. 
  • Ons accountingteam behandelt alle administratieve kwesties, zoals salarisadministratie, contracten en belastingen.
  • Onze reismanagers helpen u graag met transport en hotelboekingen wanneer u uw team wilt bezoeken in Oekraïne of uw Offshore PHP Developers wilt uitnodigen op uw kantoor.

Wij zorgen dat uw remote teams werken

Een PHP programmeur die u bij ons inhuurt, wordt uw fulltime medewerker. Ze werken 5 dagen per week en 8 uur per dag uitsluitend aan uw project en zijn gemotiveerd om kwaliteit te leveren voor uw organisatie. Ook helpen wij om tussen de 15% en 55% op uw loonkosten te besparen. 

Bij Daxx kunt u PHP programmeurs inhuren die deskundig zijn in de volgende technologieën: 

PHPUnit, Zend Framework, CakePHP, Laravel, Symfony, Yii Framework, Joomla, Magento, WordPress en Drupal.

Meer informatie

Voor meer informatie of om uw wensen aan te geven, kunt u ons een bericht sturen via het contactformulier onderaan de pagina.
 

Enkele van onze klanten

Contacten

Leave this empty:

Bel ons

+31 (0) 75 302 0011

 

Zaandijkerweg 8
1521 AX Wormerveer
Nederland

 

Algemene Voorwaarden