Perl Developer

Bent u op zoek naar Perl developers voor uw organisatie, maar heeft u moeite met het vinden van de juiste kandidaat? Daxx helpt u graag met het inhuren van professionele Perl programmeurs uit Oekraïne. Wij vinden de IT-talenten die bij uw organisatie passen en zorgen voor een team van Perl developers dat vijf dagen per week en acht uur per dag voor uw projecten werkt. Daxx verzorgt voor uw medewerkers de werkplekken en het HR management. Uw ontwikkelaars werken in Oekraïne, maar volledig volgens uw regels en procedures. Zij leren snel uw producten en werkprocessen kennen. Zo kunt u zich richten op uw team, terwijl Daxx de belangrijke (financiële) randzaken verzorgt.

Voordelen van Perl programmeurs via Daxx

Huur Perl developers in als verlengstuk van uw eigen inhouse ontwikkelteam. De ontwikkelaars die u aanstelt werken fulltime aan uw project. Zij werken exclusief voor uw organisatie, wat inhoudt dat ze uw regels en procedures volgen. U kunt met Daxx binnen korte tijd starten met uw Perl programmeurs, omdat wij beshikken over een grote up to date database. Daxx nodigt u graag uit op kantoor in Oekraïne en tevens is het mogelijk om uw Perl developers uit te nodigen voor een bezoek aan uw kantoor. Wij verzorgen de infrastructuur, HR, loonadministratie en retentie voor u. Ook regelen wij graag lokale juridische en fiscale zaken. Zo kunt u zich richten op de ontwikkeling van uw projecten.
 

Veelgestelde vragen:

V. Ik heb maar één developer nodig. Kunnen jullie mij helpen?
A. Ja!

V. Wat als ik mijn team wil uitbreiden tot 20 medewerkers?
A. Geen probleem, we hebben al veel grote teams.

V. Wij willen developers met ervaring in Agile. Hebben jullie die?
A. Jazeker, Daxx heeft zelfs een Agile consultant in dienst.

Wat Klanten Zeggen

"On Cooperation with Daxx In addition to finding proficient developers, we have to stick to the high security standards of our clients. With Daxx, we were…"
Drew Dorgan
globalHMA/Workhorse Development Owner

Enkele van onze klanten

Contacten

Leave this empty:

Bel ons

+31 (0) 75 302 0011

 

Zaandijkerweg 8
1521 AX Wormerveer
Nederland

 

Algemene Voorwaarden