Javascript developer inhuren

Externe Javascript developers van Daxx ondersteunen uw organisatie vanuit de grootste tech-steden in Oekraïne. Zo bespaart u tot 50% op uw personeelsbudget, zonder dat u kwaliteit inlevert.

De voordelen van Javascript developers via Daxx

  • De ontwikkelaars maken deel uit van uw bedrijf. De Javascript programmeurs geven uw organisatie de aandacht die het verdient. Zij werken vijf dagen in de week en acht uur per dag voor uw organisatie. Ook volgen zij uw gedragscodes en zo leren ze uw bedrijf beter kennen dan freelancers.
  • Flexibele personeelsopties. Daxx ondersteunt u graag bij zowel het zoeken naar één Javascript programmeur als bij het opzetten van een volledig ontwikkelteam. Ook wanneer u voor de lange termijn een kennismigrant bij u op kantoor wenst, leveren wij u de service die het beste past bij uw behoeften.
  • Teamondersteuning voor een vast maandelijk bedrag. Wij bieden uw Javascript ontwikkelaars een werkplek, apparatuur en ondersteunend personeel. Ook zorgt Daxx voor uw HR zaken en regelen wij de loonadministratie voor u. 
  • Direct contact. Wij verzorgen alle randzaken voor uw team, maar als het gaat om software ontwikkeling werkt u direct met uw team, net zoals u zou doen met een in-house team. Zo heeft u de volledige controle over uw eigen projecten.
  • Expertise in offshore medewerkers. Daxx werkt reeds 15 jaar met Javascript developers uit Oekraïne. Zo weten wij welke ontwikkelaars de juiste kandidaten voor onze klanten zijn en is ons HR-team gespecialiseerd in het werven van IT-personeel en in staat om Javascript kandidaten te toetsen.
  • Gratis en snelle recrutering. Daxx factureert alleen voor de kandidaten die u inhuurt. De uren die onze medewerkers aan werving van de kandidaten besteden worden niet in rekening gebracht. Binnen één tot twee weken leveren wij meestal de geschikte Javascript programmeurs om te interviewen.

Hoe Het Werkt

Wat Klanten Zeggen

"Met Daxx zijn we in staat om top-ontwikkelaars te seecteren, zeer getalenteerd en deskundig. Zij helpen ons om resultaten te bereiken waarvoor je meestal…"
Dima Kuchin
CTO

Enkele van onze klanten

Contacten

Leave this empty:

Bel ons

+31 (0) 75 302 0011

 

Zaandijkerweg 8
1521 AX Wormerveer
Nederland

 

Algemene Voorwaarden