Java Developers

In Nederland en West-Europa bestaat een tekort aan ervaren Java ontwikkelaars. Om deze reden en vanwege de hoge lonen kiezen kleine en middelgrote bedrijven steeds vaker voor Daxx voor het vinden van Offshore Java developers.

Onze oplossing: toegewijde Java ontwikkelaars op afstand

Daxx werft Java developers op basis van uw wensen. Zij werken vanaf onze eigen kantoren in Oekraïne. Zo heeft u uw eigen ontwikkelteam zonder hoge opstartkosten of langlopende verplichtingen. Uw Offshore Java developers zijn het verlengstuk van uw eigen in-house team. Zij werken fulltime voor u en zijn toegewijd aan uw organisatie. Op deze manier verkrijgen zij snel kennis over uw producten en kennen zij uw werkprocessen. 

Java developers voor uw organisatie

Wij zoeken voor uw organisatie de beste Java developers. Wij werken met professionals die goede kennis hebben van de Engelse taal en met de juiste werkmentaliteit. Meestal hebben we drie tot vier weken nodig om u te koppelen met de ontwikkelaars die u zoekt. Wij presenteren u onze potentiële kandidaten, waarna u een sollicitatiegesprek met hen kan houden.

Wij helpen u graag met:

  • De pre-screening van uw kandidaten
  • Het beheer van kantoorruimten, infrastructuur en beveiliging
  • Het leveren van hard- en software, het beheren van de salarisadministratie, ziekteverlof en lokale belastingen
  • HR-management en retentie van uw Java developers

Waarom ons model beter werkt dan IT Outsourcing

Hoe Het Werkt

Wat Klanten Zeggen

"Jarrang is een digitaal marketingbureau, gevestigd in Groot Brittannië met kantoren in Londen en Falmouth. Sinds 2003 ondersteunt ons bedrijf onze cliënten…"
Stafford Sumner
Founder & CEO

Enkele van onze klanten

Contacten

Leave this empty:

Bel ons

+31 (0) 75 302 0011

 

Zaandijkerweg 8
1521 AX Wormerveer
Nederland

 

Algemene Voorwaarden