iOS developers via Daxx

Bent u op zoek naar iOS developers voor uw organisatie? Daxx helpt u bij het opzetten van uw iOS-team in Oekraïne. Wij vinden IT-talenten voor uw organisatie die fulltime voor u werkzaam zijn. Daxx verzorgt de werkplekken, HR, retentie, salarisadministratie en belastingen. Wij werven snel de juiste kandidaten voor u, die u vervolgens zelf mag interviewen. Uw iOS developers werken volgens uw werkprocessen en leren uw producten snel kennen. U kunt zich volledig richten op het runnen van uw team en wij zorgen voor de rest.

Recruitment van iOS-ontwikkelaars

Zodra u ons een functieomschrijving toestuurt, starten wij met het zoeken van de juiste iOS-ontwikkelaars voor uw organisatie. Onze HR-medewerkers maken een pré-selectie van de kandidaten op basis van uw eisen en wensen. U voert de sollicitatiegesprekken met de developers en beslist zelf wie u aanneemt. Daxx blijft zoeken tot we de juiste ontwikkelaar voor u hebben gevonden.

Opzetten iOS Team in Oost-Europa

Daxx biedt uw iOS developers een werkplek en de hard- en software tools die zij nodig hebben. U werkt rechtstreeks met uw iOS ontwikkelaars. Wij zorgen voor de dagelijkse randzaken zoals salarisadministratie, belastingen, verzekeringen, reizen en  teambuildingevenementen. Ons team van HR-medewerkers, accountants, office managers en systeembeheerders helpt u het meeste uit uw externe ontwikkelaars te halen.

Waarom iOS-ontwikkelaars inhuren via Daxx?

  • U werkt met de beste iOS-ontwikkelaars uit Oost-Europa.
  • Wij werven snel de juiste kandidaten voor u.
  • U verlaagt uw IT-kosten en optimaliseert uw IT-budget.
  • U hoeft geen grote bedragen te investeren voor kantooronderhoud, ondersteunend personeel en juridische kwesties. Daxx regelt de administratieve ondersteuning voor uw team.
     

Enkele van onze klanten

Contacten

Leave this empty:

Bel ons

+31 (0) 75 302 0011

 

Zaandijkerweg 8
1521 AX Wormerveer
Nederland

 

Algemene Voorwaarden