Dedicated Development Team

Het opzetten van een dedicated ontwikkelteam kan een zeer uitdagende taak zijn, maar u zult verrast zijn om te ontdekken hoe het ook gemakkelijk kan, als u de juiste partner heeft. Daxx kan u helpen bij het snel inhuren van toegewijde ontwikkelaars in Oekraïne en tegelijkertijd tot 50% besparen op uw IT-kosten.

Gratis en snelle recruitment

Wij zullen zoeken in onze enorme database van Oekraïens programmeertalent en de ontwikkelaars selecteren die precies passen bij uw bedrijf en project. Bij Daxx duurt het recruitmentproces ongeveer drie tot zes weken. Daarbij rekenen we, in tegenstelling tot veel wervingsbureaus, geen kosten voor CV’s. U zult ons alleen betalen als u besluit om de door ons geselecteerde ontwikkelaars in te huren.

Continue ondersteuning voor uw dedicated ontwikkelteam

Onze missie is om management van uw team-op-afstand zo eenvoudig mogelijk te maken. Daarom is het wervingsproces slechts de eerste stap. Zodra u uw toegewijde teamleden hebt geselecteerd, zullen we hen voorzien van alle kantoorfaciliteiten, zoals alle benodigde hardware en software. Salarisadministratie, vakantieadministratie, belastingafdracht, wij regelen het, zodat niets u afleidt van het managen van uw project.

U houdt altijd de controle

We weten dat directe communicatie de sleutel is tot effectief projectmanagement. Daarom staan we niet in de weg tussen u en uw dedicated programmeurs. Dit zal de snelheid van het ontwikkelproces drastisch verhogen en uw project zal eerder klaar dan u verwacht. Daarbij is de grootte van uw dedicated developmentteam is volledig aan u. Met een opzegtermijn van een maand bent u flexibel om uw team in te krimpen, en het inhuren van een extra programmeur gaat vaak nog sneller!

Hoe Het Werkt

Veelgestelde vragen:

V. Ik heb maar één developer nodig. Kunnen jullie mij helpen?
A. Ja!

V. Wat als ik mijn team wil uitbreiden tot 20 medewerkers?
A. Geen probleem, we hebben al veel grote teams.

V. Wij willen developers met ervaring in Agile. Hebben jullie die?
A. Jazeker, Daxx heeft zelfs een Agile consultant in dienst.

Contacten

Leave this empty:

Bel ons

+31 (0) 75 302 0011

 

Zaandijkerweg 8
1521 AX Wormerveer
Nederland

 

Algemene Voorwaarden