C/C++ Developers Inhuren

Hoogopgeleide C++ developers in een enorme talentpool vinden, is al erg lastig, maar het wordt nog moeilijker als u ook op zoek bent naar manieren om kosten te besparen. Misschien heeft u al overwogen om te gaan outsourcen, maar de oplossing die wij u kunnen bieden is nog veel beter. Daxx kan u koppelen aan de meest getalenteerde C++ developers in Oekraïne, wat betekent dat u niet alleen een hoge kwaliteit code krijgt, maar ook profiteert van aanzienlijke kostenbesparingen!

Werken met C++ ontwikkelaars van Daxx

  • De C++ developers van Daxx werken fulltime voor u. De offshore C++ ontwikkelaars die u inhuurt via Daxx besteden al hun tijd aan uw project en worden zo een natuurlijke uitbreiding van uw in-house IT-team.
  • Volledige controle over C++ programmeren. U bent verantwoordelijk voor uw offshore C++ team. Daxx ondersteunt u wanneer u onze hulp nodig heeft.
  • Snel starten. Het kost slechts 6 tot 8 weken voordat u van start kunt met uw C++ ontwikkelaars van Daxx.
  • Gratis werving. U betaalt niet voor het wervingsproces. Wij brengen alleen de programmeurs in rekening die echt voor u gaan werken.
  • Geen gedoe met back-office taken. Wij zorgen onder andere voor ondersteunend personeel, kantoorvoorzieningen, apparatuur, belastingen en salarisadministratie. Op die manier kunt u uw volle aandacht geven aan uw C++ ontwikkelaars.
  • Flexibele team grootte. Met Daxx kunt u gewoon één C++ developer of een heel team inhuren. Uitbreiden of inkrimpen kan eenvoudig: de opzegtermijn is 30 dagen.

Waarom Daxx?

Enkele van onze klanten

Contacten

Leave this empty:

Bel ons

+31 (0) 75 302 0011

 

Zaandijkerweg 8
1521 AX Wormerveer
Nederland

 

Algemene Voorwaarden