WordPress Developer Inhuren

Daxx koppelt u graag aan WordPress developers uit Oekraïne met ruime ervaring. Zij werken fulltime aan uw projecten vanuit onze volledig ingerichte kantoren in Oekraïne. Werken met een externe WordPress ontwikkelaar kan u geld besparen, zonder in te leveren op de kwaliteit. Onze programmeurs hebben ruime ervaring met westerse bedrijven en beheersen de Engelse taal zeer goed. Vaak zijn de salarissen vijftig procent lager dan de salarissen van West-Europese WordPress developers.

Professionele ondersteuning voor uw WordPress ontwikkelaar

Daxx werkt ook door voor uw organisatie wanneer uw developer in dienst is. Wij verzorgen een professionele werkplek, ondersteunend personeel, hulp bij belastingen, de salarisadministratie en meer. Daxx heeft tevens experts in dienst die zich inzetten voor de retentie van uw WordPress ontwikkelaars. Uw externe WordPress developers zijn fulltime lid van uw team en werken als verlengstuk van uw eigen inhouse IT-team. De programmeurs leren uw bedrijf snel kennen en werken volgens uw procedures.

De voordelen van Daxx

Daxx helpt u aan ervaren WordPress ontwikkelaars binnen vier tot zes weken. U kunt de grootte van uw team binnen een maand aanpassen, door uit te breiden of in te krimpen. Door te werken met externe ontwikkelaars via Daxx kunt u tot wel 50% aan kosten besparen. Uw programmeurs werken rechtstreeks voor uw team en met uw klanten en zijn fulltime beschikbaar voor uw organisatie. 

Enkele van onze klanten

Contacten

Leave this empty:

Bel ons

+31 (0) 75 302 0011

 

Zaandijkerweg 8
1521 AX Wormerveer
Nederland

 

Algemene Voorwaarden