C# Developers van Daxx

Met Daxx kunt u professionele en getalenteerde C# developers inhuren en toch uw kosten verlagen. Wij vinden de IT-talenten die bij uw organisatie passen en zetten in slechts één tot twee maanden uw C# ontwikkelteam op in Oekraïne. Daxx gaat verder dan rekrutering door ook continue zakelijke ondersteuning aan te bieden aan zowel uw organisatie als aan uw C# developer. De C Sharp programmeurs werken vijf dagen per week en acht uur per dag voor uw organisatie. Ze werken volgens uw procedures en leren uw producten en werkprocessen snel kennen. U kunt zich volledig richten op uw werkzaamheden, terwijl Daxx de randzaken verzorgt voor uw C Sharp programmeurs.

C# programmeurs inhuren via Daxx

  • U krijgt van Daxx een toegewijde C# programmeur. Uw bedrijf heeft eigen projectmanagementprocedures en u werkt liever direct met uw ontwikkelaars. Dit is precies hoe ons model werkt. We helpen u waar ondersteuning nodig is, maar we zullen niet als derde partij betrokken zijn bij het ontwikkelingsproces.​
  • Uw C Sharp programmeurs zijn fulltime leden van uw team en werken volgens uw procedures. Hierdoor begrijpen zij de behoeften van uw bedrijf en kunnen ze effectievere oplossingen bieden. 
  • Uw ontwikkelaar uit Oekraïne krijgt de beschikking over een goede werkplek en alle benodigde hard- en software en samenwerkingstools die hij nodig heeft voor uw projecten. Daxx biedt ondersteunend personeel voor salarissen, belastingen, HR-management, juridische zaken en alle andere professionele randzaken.
  • Onze recruitmentdiensten zijn volledig gratis en u betaalt alleen als u begint te werken met uw nieuwe C# programmeur.
     

Hoe Het Werkt

Wat Klanten Zeggen

"Sinds 2010 werken wij, Paralax in partnership met Daxx. Daxx heeft voor ons een eigen team opgezet voor het op maat maken van onze Rostar Cas software.…"
Nilco Boven
Director Development and Support

Enkele van onze klanten

Contacten

Leave this empty:

Bel ons

+31 (0) 75 302 0011

 

Zaandijkerweg 8
1521 AX Wormerveer
Nederland

 

Algemene Voorwaarden