Werk Met Top Developers

Werk Gmakkelijk Met Externe Teams

Over Ons

Wij zijn Daxx. Wij helpen u ervaren ontwikkelaars toe te voegen aan uw in-house team door middel van samenwerking-op-afstand en relocatie.

Ons bedrijf is opgericht in 1999 in Amsterdam door Bart Kuyper en Jeroen Rijnen.

daxx-top-management

Daxx begon als een software development outsourcingbedrijf, maar we realiseerden ons al snel dat onze klanten meer controle wilden over het ontwikkelproces dan het outsourcingmodel zou kunnen bieden.

Dus zijn we overgestapt op een ander samenwerkingsmodel, een die het mogelijk maakt om persoonlijk uw ontwikkelaars voor uw team te selecteren en rechtstreeks met hen te werken en te communiceren. Ondertussen zorgen wij voor alle randzaken die betrekking hebben op uw externe medewerkers.

Later hebben we ons aanbod uitgebreid met tech-recruitment, relocatie en kennismigratie, DevOps en Agile-consulting.

Tegenwoordig heeft Daxx vestigingen in Kiev, Dnipro, Kharkiv, Ternopil, en New York en natuurlijk ons hoofdkantoor in Amsterdam - Zaanstreek. We concentreren onze ontwikkelcapaciteiten in Oekraïne vanwege de overvloed aan hoog gekwalificeerde IT-professionals en het gemak van zakendoen.

Daxx in Getallen

  • 6 kantoren in 3 landen
  • 19 jaar op de markt
  • 300+ klanten in 17 landen
  • Lanceer uw ontwikkelteam in 5-6 weken 
  • 166,000 tech specialists in onze database
  • Top 3 beste IT-werkgever in Oekraïne (200-800 werknemers)
  • Helpt bij het organiseren van of deelname aan 50% van de grote tech-evenementen in Oekraïne

Ons belangrijkste doel is tweeledig. Aan de ene kant willen we u verbinden met getalenteerde software programmeurs en andere tech-professionals en zorgen dat deze samenwerking voor beide partijen voordelig is. Aan de andere kant streven wij ernaar om die extra stap te zetten om een positieve werkomgeving te creëren voor elke ontwikkelaar die bij Daxx werkt.

We zijn echt! Bekijk maar eens de foto's van onze kantoren en evenementen op onze Facebook-pagina.

Onze Diensten

Wat Klanten Zeggen

"Daxx’s main strength is their ability to find talented people, and their control ensures that I utilize the people I hire with them properly. Challenge…"

Onze Kantoren

Contacten

Leave this empty:

Bel ons

+31 (0) 75 302 0011

 

Zaandijkerweg 8
1521 AX Wormerveer
Nederland

 

Algemene Voorwaarden