Case Study: Een ReactJS Developer voor AgriPlace

Marieke de Ruyter de Wildt
Director
Wij zochten een ervaren ReactJS developer en nadat we met verschillende bedrijven in India, Pakistan en Oekraïne haden gesproken, kwamen we tot de conclusie dat het aanbod van Daxx het best was. Zij konden precies het type developer recruiten waar wij naar op zoek waren.

Daxx is een zeer professioneel en pro-actief bedrijf. Wij zijn erg blij met Oles, onze ReactJS ontwikkelaar die we hebben ingehuurd via Daxx. Ons partnerschap is een groot succes!

Kijkend naar onze samenwerking met Oles, denk ik dat Oekraïners en Nederlanders hetzelfde denken. Ze zijn zeer ambitieus en eerlijk in hun manier van werken.

Tools: Jira, HipChat, Bitbucket.

Tips:
- Zie outsourcing als een kans om de interne processen van uw bedrijf te stroomlijnen en verschillende perspectieven van een multinationaal team te krijgen.
- Investeer in de mogelijkheden om uw externe team regelmatig te ontmoeten
- Laat uw medewerkers eens taken ruilen met collega’s zodat ze leren te begrijpen wat ze vragen van elkaar.
- Nodig uw klanten uit voor demonstraties om onmiddellijk feedback te krijgen. Zo heeft u minder tijd nodig om op een later moment noodzakelijke veranderingen door te voeren in uw product.
AgriPlace
Online compliance data management platform
The size of the team: 1 ReactJS developer
Technologies: JavaScript, ReactJS
AgriPlace is an online solution for farmers that enables them to collect, manage, and share compliance data safely and easily.
Oostenburgermiddenstraat 206,
1018 LL Amsterdam
Netherlands

Contacten

Leave this empty:

Bel ons

+31 (0) 75 302 0011

 

Zaandijkerweg 8
1521 AX Wormerveer
Nederland

 

Algemene Voorwaarden