Case Study: Nearshore Magento Developer voor Jarrang

Stafford Sumner
Founder & CEO
Jarrang is een digitaal marketingbureau, gevestigd in Groot Brittannië met kantoren in Londen en Falmouth. Sinds 2003 ondersteunt ons bedrijf onze cliënten om online te groeien, marketing strategieën te ontwikkelen en ze uit te voeren via e-mail marketing, PPC, SEO en SMM. We hebben een 100% omzetgroei gezien in de afgelopen 12 maanden, dus Jarrang groeit snel, grotendeels te danken aan de toename van Magento webdevelopment en ons geïntegreerde marketing voorstel.

In 2015 zijn we begonnen met de integratie van website-ontwikkeling voor onze retailklanten als onderdeel van hun digitale marketingstrategieën met het oog op verhoging van de toegevoegde waarde. Magento is een van de meest krachtige e-commerce platforms op de markt en zo hebben we onze inspanningen gericht op het verhogen van de opbrengsten van deze websites met behulp van ons team van ervaren digitale professionals.

Uitdagingen
Als digitaal marketingbureau hebben we veel ervaring in, en kennis over marketing en front-end design, maar we moesten ons Magento developmentteam uitbreiden met specialisten, die complexe back-end-codering kunnen leveren tegen de hoogste kwaliteit, op tijd en binnen budget.

Oplossing
Wij zijn samen gaan werken met Daxx en ze hebben ons geholpen om een dedicated Magento ontwikkelaar met de vereiste ervaring in te huren. Dit betekent dat de developer fulltime voor ons werkt vanuit een kantoor van Daxx. We betalen een vast bedrag per maand en halen aanzienlijke besparingen in vergelijking met het direct inhuren van developers. We hebben ook de mogelijkheid om snel en efficiënt onze capaciteit uit te breiden en in te krimpen afhankelijk van onze behoeften.

De kwaliteit van de back-end code en de betrouwbaarheid van onze samenwerking heeft onze verwachtingen overtroffen. Daxx heeft bewezen echt goed bij ons te passen.

Resultaat
Werken met Daxx heeft ons geholpen om sneller en efficiënter te reageren op de marktbehoeften met topkwaliteit ontwikkelaars die net zo toegewijd aan ons succes als onze eigen interne developers. We zien de ontwikkelaars bij Daxx als een uitbreiding van ons team. Het is een win-win situatie voor iedereen.

Tools: Trello, Harvest, Jira, Git, Beanstalk app, Office 365, Google Docs, Skype.
Jarrang
Digital marketing agency
The size of the team: Dedicated Magento Developer
Technologies: Magento
Jarrang is a digital marketing agency based in the UK with offices in London and Falmouth.
16 Short’s Gardens
Covent Garden
London
WC2H 9AU
United Kingdom

Contacten

Leave this empty:

Bel ons

+31 (0) 75 302 0011

 

Zaandijkerweg 8
1521 AX Wormerveer
Nederland

 

Algemene Voorwaarden