Java Development Team voor Euretos

Onno Becker Hof
CTO
Insiders van een startende onderneming weten dat het een uitdaging is om goede Java-ontwikkelaars te vinden die bereid zijn om de bijbehorende risk / reward ratio te accepteren zonder teveel boven de marktprijzen te betalen. En het is nog moeilijker om de juiste Java Developer vinden in Nederland, omdat de huidige vraag hoog is.
Na evaluatie en eerdere ervaringen met andere nearshore ontwikkelaars hebben we gekozen voor Daxx (en dus ook voor Oekraïne) als onze basis voor ontwikkeling. Daxx, zijnde een Nederlandse bedrijf, maakt contract gerelateerde zaken gemakkelijk voor ons.
De ervaring met Daxx is zeer positief en zij leveren de Java-ontwikkelaars die wij zoeken. De lessen Engels voor mijn team, pizza feesten en zakelijke evenementen maken deel uit van de Daxx aanpak en ik vind dit een belangrijk element voor de opbouw van een duurzaam ontwikkelteam. Daxx verzorgt de bijdragen voor sociale verzekeringen van de teamleden, betalingen aan het pensioenfonds, belastingen, vakanties, ziekteverlof en dergelijke. Daarom hoef ik me hierover geen zorgen te maken en kan me volledig concentreren op de eigenlijke ontwikkeling van onze software.
Last but not least; bij het aannemen van de ontwikkelaars uit andere landen moet men ook voorbereid zijn voor culturele verschillen en mogelijke communicatieproblemen met het team. Tatyana (HR) heeft ons geholpen om elkaar beter te begrijpen en de juiste manier van samenwerking te vinden. Het kostte ons ongeveer 4 weken om betrouwbare relaties op te bouwen en beginnen te werken als een team. Nu werkt alles soepel.
Euretos
Startup
Technologies: Java
Euretos is a start-up that was founded in 2012. The company is privately held. The founders of Euretos have extensive backgrounds in bio-informatics & semantics, IT integration and IT support, network solutions, big data solutions and decision support systems. The Euretos Bio Relations and Intelligence Network [BRAIN] provides integrated access to an unprecedented body of key life sciences resources. BRAIN reduces time spent on desk and lab research dramatically while helping you to discover knowledge you would otherwise never have found.
Olof Palmestraat 14, 2616 LR Delft, the Netherlands

Contacten

Leave this empty:

Bel ons

+31 (0) 75 302 0011

 

Zaandijkerweg 8
1521 AX Wormerveer
Nederland

 

Algemene Voorwaarden