Case Study: Big Data Software Ontwikkelteam voor Unomy

Dima Kuchin
CTO
Met Daxx zijn we in staat om top-ontwikkelaars te seecteren, zeer getalenteerd en deskundig. Zij helpen ons om resultaten te bereiken waarvoor je meestal een team nodig hebt dat twee tot drie keer groter is dan het onze.

Toen ik als CTO bij Unomy kwam, had het bedrijf al een alpha product dat we aan investeerders konden presenteren. Om onze software verder te ontwikkelen, moest ik een team opzetten van programmeurs met ervaring in het bouwen van uitgebreide big data-applicaties.

Ontwikkelaars met de vereiste deskundigheid zijn erg duur in Israël en het is niet gemakkelijk hen hier te vinden, dus besloten we om te zoeken naar big data talent in Oekraïne.

Daxx heeft ons in staat gesteld om de top-engineers snel in te huren en ook te besparen op werkplek, verzekeringen en andere kosten die komen bij het inhuren van een werknemer in Israël.

Onze HR / Account Manager bij Daxx helpt ons een gezonde werkrelatie met ons offshore team te onderhouden. Omdat hij in hetzelfde kantoor zit als onze software engineers, lost hij veel issues op lokaal niveau op en vraagt hij mij alleen als hij mij echt nodig heeft.

Sinds de start van onze samenwerking met Daxx en het inhuren van ons eerste lid van ons development team in Oekraïne, hebben we ons team bij Daxx al flink uitgebreid. Al met al denk ik dat we een goede samenwerking hebben.

Tools: Jira, Slack, Skype

Tips:

- Geef uw kandidaten tijdens het interviewstadium enkele testopdrachten om hun probleemoplossend vermogen te testen en te zien hoe goed ze uw wensen begrijpen.

- Huur ervaren ontwikkelaars in, omdat die onafhankelijker en gemotiveerder zijn om hard te werken.

- Organiseer een dagelijkse stand-up meeting met het hele team en doe één-op-één-gesprekken om kleinere technische vragen te bespreken.

- Bel in plaats van berichten uit te wisselen om tijd te besparen.
Unomy
Sales and marketing intelligence platform
The size of the team: Team Lead, Big Data Architect, Senior Python Developer, Front-End Developer, DevOps Engineer, Web Developer (part-time), QA Engineer (part-time).
Technologies: Hadoop, Python, Django, HTML, CSS, JavaScript.
Unomy is a unique sales and marketing intelligence platform which offers business information on over 7 million companies and 75 million people, and allows users to build lists of targeted prospects easily and effectively.

At the beginning of 2015, Unomy was distinguished as the highest-rated sales intelligence platform in terms of customer satisfaction by G2Crowd, the world’s leading business software review website. In 2017, Unomy was acquired by the global workspace network WeWork.
Israel

Contacten

Leave this empty:

Bel ons

+31 (0) 75 302 0011

 

Zaandijkerweg 8
1521 AX Wormerveer
Nederland

 

Algemene Voorwaarden