IT Outsourcing Ervaring: AngularJS Development Team voor Studytube

Stepan Suvorov
VP of Engineering
Het team dat we samen met Daxx hebben opgebouwd, bestaat uit betrouwbare JavaScript-ontwikkelaars die hoge kwaliteit code programmeren. Het externe model werkt zeker goed voor ons.

Toen ik als Senior JavaScript ontwikkelaar bij Studytube kwam werken, was mijn missie een AngularJS-team op te bouwen om ons platform verder te ontwikkelen. Omdat JavaScript is een relatief jonge technologie is, was het lastig om ervaren JavaScript programmeurs te vinden en het vinden van AngularJS ontwikkelaars bleek nog moeilijker.

Ik besloot om ons JavaScript ontwikkelteam in Oekraïne met Daxx op te zetten, omdat ik daar eerder had gewerkt en van binnenuit wist hoe alles er werkt.

Daxx zorgt voor alle randzaken die te maken hebben met het opzetten en onderhouden van een extern ontwikkelteam in Oekraïne. Allereerst natuurlijk het opzetten van werkplekken en het verzorgen van salarisadministratie en belastingen. Onze HR / Client Manager bij Daxx ondersteunt ons elke keer als we nieuwe ontwikkelaars voor ons team nodig hebben.

Over het algemeen voldoet het bedrijf precies aan onze behoeften en onze doet ons Oekraïense team het gewoon geweldig.

Tools: Jira, Confluence, Slack, Google Hangouts, WorkFlowy.

Tips:
- Als u werkt met een relatief nieuwe of zeldzame technologie en mensen met relevante ervaring moeilijk te vinden zijn, is het inhuren van gemotiveerde ontwikkelaars in een soortgelijke techniek een slim idee. Geef ze dan een paar maanden de tijd om de tech-stack te leren die u gebruikt
- Werk alleen met remote ontwikkelaars als ze oprecht geïnteresseerd in uw project en die u niet de hele tijd hoeft aan te sporen om aan het werk te gaan.
- Organiseer zakenreizen naar het hoofdkantoor van uw bedrijf voor uw offshore team om lange termijn doelen persoonlijk te bespreken. Zo kunnen u uw interne team en het team-op-afstand elkaar ook beter leren kennen, wat de samenwerking ten goede komt.
- Houd de dagelijkse stand-ups meetings in de ‘planking’ pose zodat deze besprekingen to-the-point blijven en vlot verlopen.

Teamgrootte: 8 JavaScript-ontwikkelaars, 1 Ruby on Rails developer
Technologieën: JavaScript, AngularJS, Angular 2, Ruby on Rails

Studytube
E-learning platform
The size of the team: 8 JavaScript developers, 1 Ruby on Rails developer
Technologies: JavaScript, AngularJS, Angular 2, Ruby on Rails
Studytube is an all-in-one online learning platform that offers businesses an extensive library of ready-to-use courses, a user-friendly authoring tool for making their own courses, and a powerful yet simple learning management system allowing them to track their employees’ progress. Since 2010, more than 15,000 users have gotten smarter with Studytube.
Condensatorweg 54
1014 AX
Amsterdam
Netherlands

Contacten

Leave this empty:

Bel ons

+31 (0) 75 302 0011

 

Zaandijkerweg 8
1521 AX Wormerveer
Nederland

 

Algemene Voorwaarden