Case Study: Android en iOS-ontwikkelaars voor Ways

Eivind Lindbråten
Founder/Developer
De Android-ontwikkelaar die we met Daxx inhuurden heeft ons geholpen om twee grote projecten met succes te voltooien. Onze externe developer was ook een stimulans om de manier waarop we werken te professionaliseren: u kunt geen slordige workflow hebben als u werkt met externe teamleden.

We huurden Vladimir in toen we een groot project binnengehaald hadden, maar had niet de interne capaciteit om het te voltooien. In Noorwegen konden we niet op tijd de geschikte kandidaat vinden.

We hebben veel ervaring met het werken met freelancers uit verschillende delen van de wereld en we hebben heel verschillend gedrag van hen gezien. Met onze Android developer uit Oekraïne echter, zijn de culturele verschillen te verwaarlozen. We denken dat op een vergelijkbare manier en de resultaten die hij levert zijn altijd van topkwaliteit.

Het Outstaffingmodel heeft een groot aantal voordelen ten opzichte van het werken met freelancers. Het belangrijkste is dat de externe medewerkers full-time werken, wat betekent dat u precies weet hoeveel uren ze in kunnen zetten en wanneer u contact met hen heeft. Het is gewoon een stuk voorspelbaarder op deze manier.

Vanuit projectmanagement oogpunt heeft Daxx een geweldig resultaat geleverd. Het vinden van de beste talenten is een lastige klus, dus we waren aangenaam verrast toen Daxx ons de cv's van echte topontwikkelaars stuurde: dankzij hen hoefden we alleen nog maar de laatste selectie te maken. Ze hebben ook altijd snel gereageerd wanneer we contact met hen opnamen. We zijn volledig tevreden met onze samenwerking, dus hebben we onlangs nog een iOS-ontwikkelaar toegevoegd aan ons Daxx-team.

Tools: Trello, GitHub.

Tips:
- Bij het aannemen van nieuwe mensen voor uw team, beslis op basis van sociale vaardigheden, niet alleen technische kennis.
- Neem de tijd voor potentiële kandidaten.
- Eén interview is niet genoeg om uit te vinden welke kandidaat het beste bij uw bedrijf past.
- Vraag kandidaten over projecten waar ze zelf trots op zijn of het leukst vonden om aan te werken.
- Als u Agile niet volledig kunt implementeren, probeer dan in ieder geval om bepaalde elementen ervan, zoals sprints of storypoints te introduceren

Team omvang: 1 Android ontwikkelaar, 1 iOS ontwikkelaar
Technologieën: Android SDK, Java SE, Node.js, Express, Firebase, Strex, iOS, Swift, Objective C.
Ways AS
Application development company
The size of the team: 1 Android developer, 1 iOS developer
Technologies: Android SDK, Java SE, Node.js, Express, Firebase, Strex, iOS, Swift, Objective C.
Ways helps clients turn projects into reality by developing and supporting digital solutions.
Østre Elvebakke 7
Oslo
Norway

Contacten

Leave this empty:

Bel ons

+31 (0) 75 302 0011

 

Zaandijkerweg 8
1521 AX Wormerveer
Nederland

 

Algemene Voorwaarden