Hoe uw Startup succesvol te maken met Offshore Software Development Services

Oct 09, 2017

Klik hier voor de geüpdate versie in het Engels.

hire-offshore-developers

Startups zijn verschillend: sommige hebben grote investeerders en kunnen zich meer veroorloven op het gebied van van talent en faciliteiten. Andere zijn een- of tweemansbedrijven die hun eerste populaire of minder populaire product ontwikkelen op hun spreekwoordelijke zolderkamertjes.

Meestal hebben startups wel een compleet ontwikkelingsteam nodig, maar hebben beperkte budgetten.  Hier kunnen offshore software development services van pas komen. Een offshore development center lost het financiële probleem op en maakt daarom outsourcing steeds populairder bij startups.

Offshore-ontwikkeling kan uw nieuwe IT bedrijf een vliegende start geven, waardoor u een geweldig product voor een goede prijs kunt ontwikkelen. Maar als er iets mis gaat, kan uw startup net zo gemakkelijk een mislukking worden: slecht geschreven code, gestolen ideeën en allerlei problemen die ongelukkige IT startups kunnen tegenkomen als ze een programmeur uitbesteden. Dus hoe kunt u voorkomen dat dit gebeurt en ontwikkeling uitbesteden op de juiste manier?

Kies uw offshore development team zorgvuldig

De outsourcingmarkt is zeer competitief en u krijgt zeker allerlei beloften en opschepperij te horen van ontwikkelaars als je ermee begint. Het is belangrijk om je ogen open te houden en weg te blijven van ontwikkelaars die al te mooie beloftes doen. Onrealistische toezeggingen betekenen meestal dat de ontwikkelaars zo hongerig voor klanten zijn, dat ze je alles zullen vertellen alleen maar om het project binnen te halen.

Voordat u een offshore software ontwikkelingsbedrijf kiest, dient u ook een grondig eisenpakket voor te bereiden. Niet alleen zal het helpen in het ontwikkelingsproces, maar het helpt je ook het team te evalueren . Ervaren en professionele teams die veel werk hebben zullen hun tijd niet verspillen aan een klant die alleen een vaag idee heeft over hun project .

Zorg ervoor dat u het project effectief kunt beheren

Zelfs als u het beste development team kiest, zal slecht management nog steeds een slechte uitkomst opleveren. Projectmanagement is moeilijk en met een team dat zich op honderden kilometers afstand bevindt en een andere taal spreekt, wordt het nog een grotere uitdaging. Een goede manager weet hoe duidelijke professionele specificaties te schrijven, begrijpt de codering-kant van het werk en heeft ervaring met risicomanagement en planning van budgetten. Als u niet zeker bent dat kan u dit kunt doen , is het beter om een ervaren technisch projectleider in te huren.

Houd het project in de gaten

Natuurlijk zou het geweldig zijn om gewoon het werk naar uw offshore development center te delegeren en te wachten tot ze komen met de perfecte voltooide product, maar dat gaat niet gebeuren. Met de toekomst van uw startup die op het spel staat, moet u het ontwikkelingsproces persoonlijke aandacht geven. Zorg ervoor de bug tracker te volgen, zo snel mogelijk te reageren alle op vragen en verzoeken van ontwikkelaars en zelf elke nieuwe release te testen. Dat vergt veel tijd, maar u bent zeker van het resultaat.

Werk met een vertrouwde technologiepartner

We hebben al meer dan 65 klanten van over de hele wereld geholpen om hun offshore software development teams in Oekraïne op te zetten. Wij bieden een flexibel, transparant en risicovrij samenwerkingsmodel waarmee u toegang krijgt tot de grootste technologie talentpool in Europa en bespaart op loonkosten, terwijl u ook de zekerheid hebt van voltijd ontwikkelaars.

Dit is hoe het werkt. U specificeert uw zakelijke behoeften en de vaardigheden die u zoekt en onze recruiters presenteren kandidaten die perfect passen bij uw wensen. U interviewt hen persoonlijk en accepteert dan de beste kandidaten als leden van uw offshore development team. Zij gaan aan het werk vanuit één van onze vestigingen in Kiev, Kharkiv, of Dnipro - de grootste techsteden van Oekraïne. U beheert ze direct, terwijl wij zorgen voor HR, teamretentie, payrolling, belastingen en elk ander aspect gerelateerd met het onderhouden van een dedicated ontwikkelcentrum.

 

waarom-daxxЗберегтиЗберегтиЗберегтиЗберегти

Contacten

Leave this empty:

Bel ons

+31 (0) 75 302 0011

 

Zaandijkerweg 8
1521 AX Wormerveer
Nederland

 

Algemene Voorwaarden