Daxx blijft groeien: Wij zijn verhuisd naar een nieuw kantoor in Kiev!

Mar 18, 2016

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Daxx Kiev onlangs is verhuisd naar een nieuw en groter kantoor waar onze developers hard zullen blijven werken om goede software-oplossingen te leveren aan onze klanten.

Vorig jaar al breidde we onze kantoren in Kharkiv en Dnipropetrovsk uit, om ons groeiende tech personeelsbestand beter te huisvesten en nu is het tijd voor het Daxx team in Kiev om te verhuizen naar een locatie met meer ruimte.

Sinds maandag 29 februari zit Daxx Kiev in een modern kantoorpand van 1.500 vierkante meter. We hebben bewust niet gekozen voor een open kantoortuin omdat onze ontwikkelaars liever werken en productiever zijn in kleinere kamers voorde afzonderlijke teams.

Omdat we weten dat het nuttig is om af en toe even te relaxen van het harde werk, maken we plek in ons nieuwe kantoor voor een aantal ontspanningsmogelijkheden: een tafeltennis en fitness ruimte, een massagestoel, een gezellige keuken en diverse zithoekjes. Natuurlijk is geen kantoor compleet zonder verschillende vergaderruimtes en een grote parkeerplaats voor de deur.

De office-omgeving heeft een grote invloed op de prestaties van het team, daarom is Daxx vastbesloten ervoor te zorgen dat de werkplek aantrekkelijk is voor onze medewerkers. Het feit dat we in de top 5 van beste ICT werkgevers van Oekraïne staan, bewijst dat we op de goede weg zijn.

 

Contacten

Leave this empty:

Bel ons

+31 (0) 75 302 0011

 

Zaandijkerweg 8
1521 AX Wormerveer
Nederland

 

Algemene Voorwaarden